California... knows how to party!

Door: Remy&Tim

Blijf op de hoogte en volg

23 Augustus 2009 | Verenigde Staten, Santa Barbara

Hi there!

Het is alweer eventjes geleden sinds ons laatste verslag. De reden hiervoor is dat we het erg druk hebben gehad met de verhuizing en dingen te regelen voor ons nieuwe appartement.
Maar Nu dat het meeste geregeld is, kunnen we wederom melden dat alles goed gaat met ons.
We vermaken ons iedere dag nog en hebben veel nieuwe mensen leren kennen. Zo hebben we een roommate die ook uit Nederlands komt, haar naam is Esmee.
Verder hebben we nog veel mensen uit Zweden leren kennen en een aantal Amerikanen.
Verder zijn hier niet zo heel veel Nederlanders, maar we hebben er nog wel een aantal leren kennen, ze kwamen niet uit het Limburgse, maar uit Het Gooi.
We hebben erg veel lol gehad met deze mensen de afgelopen dagen.
Zo zijn we gister gaan bowlen in een echte Amerikaanse bowlinghal, die er net zo uit ziet als in de vele films.
Daarna zijn we nog eventjes naar Isla Vista geweest, dat is een stadje 15 min hiervandaan, waar het een en al feest is.
Wat een leuke ervaring was, en we blij zijn dat je hier in Californie ook kunt feesten als je nog geen 21 bent!
Want Isla Vista is van alle leeftijden namelijk! In tegenstelling tot Santa Barbara, wat voornamelijk voor de 21+sers is.
Ook zijn er wat dingen veranderd voorwatbetrefd onze vakken, zo heeft Remy golf erbij kozen en Tim psychologie.
Voor deze vakken moesten we natuurlijk beoeken kopen. Wat een hele opgave is hier in Amerika, zo kijk je hier niet alleen naar het vak zelf als je een boek koopt, maar ook naar het cursusnr. en de docent.
Want vreemd genoeg hebben sommige docenten voor dezelfde vakken andere boeken.
Maar we al onze schoolbenodigheden bij elkaar, dus we zijn klaar om te starten een nieuw schoolsemester.
De normale, huiselijke dingen als koken, strijken, wassen en schoonmaken gaan allemaal goed en we kunnen niet wachten om naar school te gaan hier.
Wat morgen al is, de 24ste.
We zullen wat foto's van ons nieuwe appartement op Remy's hyves zetten, en ook nog wat andere, nieuwe foto's.

Als jullie ons willen bellen of smsen kan dat op de volgende nr's:

Remy: 1805 259 7087 Tim: 1805 259 7503
Zoals jullie gewend zijn, veel groetjes uit het Warme Santa Barbara!

• 24 Augustus 2009 - 04:28

Edu:

Kieke ens aan dus ut echte fees geit binnekort beginne.. :-) sucseven from venloo

• 24 Augustus 2009 - 05:13

Jamie:

Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben! super leuke ervaring en geniet dr lekker van!! ben jaloers ;)
    Gedraag jullie he!!
    xxx

• 25 Augustus 2009 - 06:27

Ilian:

Hey Vakantiegangers.. of tewel hard lerende studenten!!

Leuk om jullie verslag te lezen!! dus Remy jij gaat Golven?? Schitterend jongen!! ik ben benieuwd wat je daar van gaat brouwen!! sla je leraar niet KO he!! haha.. Nou ik ga snel eens naar hyves ben wel benieuwd naar jullie appartement en uitgaansfoto's!! Bowlen! maar jullie hebben super daar dat lees ik wel!! Heerlijk!! Geniet er van jongens.. groetjes xxxx Ilian..

• 25 Augustus 2009 - 09:29

Arthur:

Zo te horen is het echt vet daar! Ik bin benieuwd noar uch appartementfoto's

Viel succes verder jongens..Geniet ervan!!

• 04 September 2009 - 07:05

Astrid:

Hoi Remy, Het is heel anders als bij de bruder werken. Geniet ervan en leerse. Groetjes.