Another day in paradise?

Door: Tim&Remy

Blijf op de hoogte en volg

06 Augustus 2009 | Verenigde Staten, Santa Barbara

Hello again!

Voor ons is inmiddels al de 5e dag aangebroken.
Na wat opstartprobleempjes, zijn we
blij om te melden dat alles nu goed gaat.
Zo hebben we gisteren een hoop dingen
voor elkaar gekregen. We hebben namelijk
een nieuw appartement geregeld (omdat
we ons huidige appartement uitmoeten de 31ste), en daar zijn we best tevreden over.
Het appartement is namelijk stukken beter
als datgeen waar we nu inzitten.
Daarbij komt ook nog eens dat ons nieuwe onderkomen veel dichterbij
het college is, en dus veel dichter
bij het strand! :D
Het weer is hier, net als in Nederland (jammer genoeg) heel goed.
Het is iedere dag rond de 30 graden en de zon schijnt volop.
We zullen zometeen wat foto's op hyves zetten, zodat jullie kunnen meegenieten van de californische zon ;)
(www.remydonk.hyves.nl)
Verder hebben we een mountainbike gekocht, ieder een welteverstaan,
zodat we santa barbara onveilig kunnen maken op de fiets.
Verder hebben we gister State Street,
de hoofdstraat van Santa Barbara,
verder ontdekt.
Zo hebben we naast de Abercrombie & fitch en de vele starbucks, de brandnew applestore ontdekt.
Waar Remy vandaag, want hier is het nu kwart over negen in de ochtend, een nieuwe laptop zal kopen :D
En hier in Amerika is het ook nog eens zo,
dat je als college-student, een gratis
ipod touch erbij krijgt!

lang leve amerika!

Groetjes uit Santa Barbara, CA

• 06 Augustus 2009 - 21:32

Ilona:

Zoals het jullie stalker betaamd, moet ik even reageren xp.

LANG LEVE AMERIKA XXL, JA!

Nieuwe appartement: dude, jaloers.
    Betere ligging: DUDE, HEEL JALOERS.
    Lekker winkelen in Amerika: OMG, TÉ JALOERS!
    Apple laptop& ipod: BIJNA NEIGINGEN KRIJGEN TOT ZELFMOORD ZO JALOERS!

Ik kreeg namelijk heel triest net een mail over mijn blackberry. Er is ergens iets fout gegaan en ik krijg binnen 3 dagen een brief thuis met verdere informatie o_O. Hmm.. HUILEN. Die gaat dus morgen niet binnen zijn :(.

Verder heb ik nog alleen maar gewerkt :'). Heb trouwens wel wat updates die ik jullie later nog privé zal sturen.

Fietsen is trouwens wel totally lame. &Remy, ik reken er wel op dat je bij thuiskomst nog net zo min conditie hebt als mij. Niet dat je helemaal afgetraint bent door al dat gefiets daar. JE HOORT BIJ THE FATTIES CLUB. REMEMBER WHERE YOU CAME FROM!

Mis jullie!
    Groetjes, je beste vriendin ilona xp.

• 06 Augustus 2009 - 22:35

ANS (mam) REMY:

Het is hier nu 00.15 en heb even de mail nagekeken.zag nu pas dat jullie deze site hebben.Mis jullie wel hoor hoef de koelkast niet meer zo vaak bij te vullen en de was is ook een stuk minder.Pap heeft vandaag vakantie gekregen en zit nu in de stad om die eens stevig in te drinken.Als jullie terug komen zullen jullie wel helemaal alcoholvrij zijn.Hoef ik dan alleen nog maar frisdrank in te kopen ha ha ha.Mis jullie wel heel erg.Zo dat was he, ben moe ga naar bed tot morgenvroeg.XXXXXXXXMAM-ANSXXXXXXXX

• 08 Augustus 2009 - 12:44

Jamie De Overbuuf:

Heej Remy en Tim
    wat leuk dat ik jullie zo kan volgen zeg! ben benieuwd naar alle spannende verhale die gaan komen! Geniet maar lekker van deze ervaring want ik doe t jullie niet naar! Groetjes x Jamie

• 08 Augustus 2009 - 18:14

Malu:

Wauw! Echt een super ervaring!
    Have fun ! Ik zal jullie verhalen bijhouden..

Liefs Malu

• 10 Augustus 2009 - 13:04

Anita (van Fred):

Hallo Remy,

Wat leuk! via dees site kan ik dich toch blieve vollege! Aangezeen ik gen aafschied van dich heb kinnen neeme wins ik dich van heejoet hiel vuul plezeer maar veural gooie studie resultate (...) heb van Mam al gehuurd desse dich good gesetteld hes. Hald waal de tasse in de gate!

Groetjes en eine dieke knoevel van Anita

• 13 Augustus 2009 - 11:08

Marjo:

Ha Remy,

Heel leuk deze site, kan ik je vanuit Venlo toch nog een beetje in de gaten houden haha. Zo te horen hebben jullie 't wel naar de zin, fijn dat jullie een appartement hebben gevonden. Was gisteren nog even bij jullie thuis, maar 't was er wel een stuk rustiger dan wanneer jij er bent.
    Lieve Remy, wens jou en Tim HEEL VEEL succes en een fijne tijd in de States.

Dikke knuffel, xxxMarjo